OVER MIJ

Ik woon en werk vanuit huis in Spijkenisse, dat ligt onder de rook van havenstad Rotterdam. Jarenlang heb ik in loondienst gewerkt als financiële duizendpoot. Ik worstelde flink met het vinden van de juiste balans tussen werk en privé en ben gaan onderzoeken hoe dit anders kon. Ik ben graag multi-inzetbaar op mijn werk, maar ik wil ook graag een toegewijde moeder zijn.

 

Toen ik de functie van Virtual Assistant ontdekte en ging bekleden, viel voor mij alles op zijn plek. Dit was zo’n enorme verandering. Zowel privé als zakelijk krijgt nu iedereen de meest effectieve én actieve Debbie te zien.

 

Als zelfstandig Virtual Assistant help ik ondernemers hun backoffice zo soepel mogelijk te laten lopen en – daar waar nodig – brandjes te blussen. Ik voel mij vrij en dat vertaalt zich in een open minded Virtual Assistant voor mijn klanten.

 

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om voor jou ook de nodige veranderingen mogelijk te maken. Wil je graag efficiënter werken, je backoffice stroomlijnen, meer aandacht voor je gezin of taken die blijven liggen uit handen geven? Neem dan contact met mij op om je wensen te bespreken. Samen kijken we naar de mogelijkheden.